Ciobănesc Românesc De Bucovina : Ciobanesc romanesc de bucovina - debrailita : Ciobanesc românesc de bucovina (357).

Ciobănesc Românesc De Bucovina : Ciobanesc romanesc de bucovina - debrailita : Ciobanesc românesc de bucovina (357).. Ciobănesc românesc de bucovina (de); Caracteristici și informații generale ale rasei ciobănesc românesc de bucovina. Ciobănesc românesc de bucovina este o rasă de câini din carpați în bucovina. Aufgrund seines mutigen wesens kommt er überwiegend als herdenschutzhund zum einsatz. Primul strat de păr este scurt și des, iar cel de la exterior este aspru și mai lung pe corp, spre deosebire de cap și picioare.

Ciobanesc românesc de bucovina (357). Ciobănesc românesc de bucovina este o rasă de câini din carpați în bucovina. Ciobănesc românesc de bucovina disponibil. Din punctul de vedere al federatiei chinologice internationale (fci) ciobanesc romanesc de bucovina este o rasa acceptata provizoriu, inca neomologata, incadrata in grupa ii (caini de cireada si de munte, molossoizi si alte. Fecha de publicación del estándar.

Ciobanesc Romanesc de Bucovina - YouTube
Ciobanesc Romanesc de Bucovina - YouTube from i.ytimg.com
Ciobănescul românesc de bucovina este un câine de talie mare, care nu se ia la trântă cu ursul din pădure, chiar dacă este preferatul ciobanilor. Perfetto come cane da guardia, sa essere anche un amico fedele e un ottimo cane da greggi. A fost considerat o varietate a unei rase balcanice deoarece are caracteristici asemanatoare raselor karakatcean, tornjak sau hrvatski. Ji priklauso pinscher ir schnauzer tipo šunų grupei, molossoidi ir šveicarijos galvijų šunims, ji yra vidutinio dydžio ir tvirta bei patikima. Ciobănesc românesc de bucovina (de); Este înrudit îndeaproape cu ciobănescul de pirinei. The bucovina shepherd, ciobanesc romanesc de bucovina. Il ciobanesc romanesc de bucovina è un cane di taglia grande affettuoso, amorevole verso il padrone e verso i bambini.

Ciobănesc românesc de bucovina este o rasă de câini din carpați în bucovina.

Suceava proprietar morosan ioan telefon 0745629546. Originally this dog was used to guard cattle but today it serves mostly as an excellent property and personal protector. Deja aveam amenajat padocul si reusisem (cu peripetii) sa cumpar un cotet suficient de mare pentru a fi util pentru mai multi ani. Ciobănesc românesc de bucovina disponibil. De la wikipedia, enciclopedia liberă. Er wird als treu, ruhig, ausgeglichen und beschützend charakterisiert. Ciobanesc românesc de bucovina (357). „pe 29 aprilie, comitetul general al federaţiei chinologice internaţionale a recunoscut definitiv rasa de câini ciobănesc românesc de bucovina. The bucovina shepherd, ciobanesc romanesc de bucovina. The ciobănesc de bucovina is a strong and rustic dog, it was for centuries the best partner and companion for the romanian shepherds in the carpathian mountains. Primul strat de păr este scurt și des, iar cel de la exterior este aspru și mai lung pe corp, spre deosebire de cap și picioare. Ciobanesc romanesc de bucovina, iš rumunijos, būtent iš karpatų regiono, čia yra labai mažai žinoma veislė, kuri nesuteikia priežasčių tylėti. Rüden sind wesentlich schwerer als hündinnen.

Găsește rapid cele mai bune oferte pentru ciobanesc romanesc de bucovina vanzare pe oferte360.ro. Fecha de publicación del estándar. A fost considerat o varietate a unei rase balcanice deoarece are caracteristici asemanatoare raselor karakatcean, tornjak sau hrvatski. Pastor rumano de bucovina (es); Видео ciobanesc romanesc de bucovina канала chiriac vasilache.

Ciobănesc românesc de Bucovina. Pui din cuibul A la 6 ...
Ciobănesc românesc de Bucovina. Pui din cuibul A la 6 ... from i.ytimg.com
Ciobanesc românesc de bucovina (357). Rasa ciobanesc romanesc de bucovina denota un caracter calm, echilibrat, demn, foarte devotat stapanilor. Molossoide e medio grande, il nostro ciobanesc romanesc de bucovina non è certo un cane da borsetta o da padroni anziani, basta pensare che un esemplare maschio al garrese misura dai 70 ai 78 cm e le femmine poco meno. Ciobănescul românesc de bucovina este una dintre cele patru rase de câini autohtoni. Fecha de publicación del estándar. „pe 29 aprilie, comitetul general al federaţiei chinologice internaţionale a recunoscut definitiv rasa de câini ciobănesc românesc de bucovina. Suceava proprietar morosan ioan telefon 0745629546. Ciobănesc românesc de bucovina (de);

Găsește rapid cele mai bune oferte pentru ciobanesc romanesc de bucovina vanzare pe oferte360.ro.

Ciobănescul românesc de bucovina este un câine masiv, cu un corp puternic și impunător. Ciobănescul românesc de bucovina este un câine de talie mare, care nu se ia la trântă cu ursul din pădure, chiar dacă este preferatul ciobanilor. Смотреть ciobanesc românesc de bucovina скачать mp4 360p, mp4 720p. (chien de berger roumain de bucovine). Ciobanesc romanesc de bucovina, iš rumunijos, būtent iš karpatų regiono, čia yra labai mažai žinoma veislė, kuri nesuteikia priežasčių tylėti. Suceava proprietar morosan ioan telefon 0745629546. Pastor rumano de bucovina (es); Rüden sind wesentlich schwerer als hündinnen. Rasa ciobanesc romanesc de bucovina denota un caracter calm, echilibrat, demn, foarte devotat stapanilor. Originally this dog was used to guard cattle but today it serves mostly as an excellent property and personal protector. The ciobănesc de bucovina is a strong and rustic dog, it was for centuries the best partner and companion for the romanian shepherds in the carpathian mountains. Ciobănesc românesc de bucovina disponibil. Sein eindrucksvolles erscheinungsbild lässt den ciobănesc românesc de bucovina hochmütig und stolz wirken.

Primul strat de păr este scurt și des, iar cel de la exterior este aspru și mai lung pe corp, spre deosebire de cap și picioare. The southeastern european shepherd (or the bucovina shepherd dog) is a powerful, even somewhat intimidating dog from carpathian mountains of northeast of romania. Molossoide e medio grande, il nostro ciobanesc romanesc de bucovina non è certo un cane da borsetta o da padroni anziani, basta pensare che un esemplare maschio al garrese misura dai 70 ai 78 cm e le femmine poco meno. Ciobănesc românesc de bucovina este o rasă de câini din carpați în bucovina. Originally this dog was used to guard cattle but today it serves mostly as an excellent property and personal protector.

Ciobănesc Românesc de Bucovina - Rumunsk... | iFauna.cz
Ciobănesc Românesc de Bucovina - Rumunsk... | iFauna.cz from www.ifauna.cz
Aufgrund seines mutigen wesens kommt er überwiegend als herdenschutzhund zum einsatz. Il ciobanesc romanesc de bucovina è un cane di taglia grande affettuoso, amorevole verso il padrone e verso i bambini. Pastor rumano de bucovina (es); Găsește rapid cele mai bune oferte pentru ciobanesc romanesc de bucovina vanzare pe oferte360.ro. Der ciobănesc românesc de bucovina ist ein großer, beeindruckender hund mit stolzer haltung. Ciobănescul românesc de bucovina este una dintre cele patru rase de câini autohtoni. Er wird als treu, ruhig, ausgeglichen und beschützend charakterisiert. Suceava proprietar morosan ioan telefon 0745629546.

Bucovina sheepdog, bucovina shepherd, bukovina sheepdog.

Their original use was to guard and protect the herds against predators (wild animals or thieves).today, bucovina shepherd dogs. O alta chestiune pe care am urmarit sa o rezolv inainte de a o aduce a fost medicul veterinar! Originally this dog was used to guard cattle but today it serves mostly as an excellent property and personal protector. Ciobănesc românesc de bucovina (de); Deja aveam amenajat padocul si reusisem (cu peripetii) sa cumpar un cotet suficient de mare pentru a fi util pentru mai multi ani. „pe 29 aprilie, comitetul general al federaţiei chinologice internaţionale a recunoscut definitiv rasa de câini ciobănesc românesc de bucovina. Ciobănescul românesc de bucovina este un câine de talie mare, care nu se ia la trântă cu ursul din pădure, chiar dacă este preferatul ciobanilor. Găsește rapid cele mai bune oferte pentru ciobanesc romanesc de bucovina vanzare pe oferte360.ro. Ciobănesc românesc de bucovina este o rasă de câini din carpați în bucovina. Perfetto come cane da guardia, sa essere anche un amico fedele e un ottimo cane da greggi. Din punctul de vedere al federatiei chinologice internationale (fci) ciobanesc romanesc de bucovina este o rasa acceptata provizoriu, inca neomologata, incadrata in grupa ii (caini de cireada si de munte, molossoizi si alte. Aufgrund seines mutigen wesens kommt er überwiegend als herdenschutzhund zum einsatz. The bucovina shepherd, ciobanesc romanesc de bucovina.

Ciobănesc românesc de bucovina (it); cio. A fost considerat o varietate a unei rase balcanice deoarece are caracteristici asemanatoare raselor karakatcean, tornjak sau hrvatski.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook